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「日本女子大学附属豊明幼稚園に通う園児の弁当に関する調査研究-弁当栄養シミュレーションゲーム制作のための基礎的研究-」
日本女子大學紀要. 家政學部 68 73-83 2021年
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「グルコース修飾タンパク質の消化および吸収性についてー牛乳由来β-ラクトグロブリンのメイラード反応生成物に関する研究ー」
文化学園大学・文化学園大学短期大学部紀要 第50集 11-20 2018年
- “Characterisation of Maillard reaction products derived from LEKFD – A pentapeptide found in b-lactoglobulin sequence, glycated with glucose – by tandem mass spectrometry, molecular orbital calculations and gel filtration chromatography coupled with continuous photodiode array”
Food Chemistry 145 892-902 2014年
- 「ベトナムの2型糖尿病患者を対象としたCleistocalyx Operculatusの花芽抽出液の効能」
日本家政学会誌 64(1) 3-9 2013年
- “Determination of furosine and fluorescence as markers of the Maillard reaction for the evaluation of meat products during the actual. cooking condition”
Food Science and Technology Research 18(1) 67-76 2012年
- “Antioxidant/anti-inflammatory activities and total phenolic content of extracts obtained from plants grown in Vietnam”
Journal of the Science of Food and Agriculture 56(2) 123-131 2010年
- “Association of Lifestyle Factors, Polymorphisms in Adiponectin, Perilipin and Hormone Sensitive Lipase, and Clinical Markers in Japanese Males”
Journal of Nutritional Science and Vitaminology 56(2) 123-131 2010年
- “Protective and Anticataract Effects of the Aqueous Extract of Cleistocalyx operculatus Flower Buds on β-Cells of Streptozotocin-Diabetic Rats”
Journal of Agricultural and Food Chemistry 58 4162-4168 2010年
- “Effects of Salt Concentration on the Reaction Rate of Glc with Amino Acids, Peptides, and Proteins”
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry 73(11) 2379-2383 2009年
- 「ペプチドのメイラード反応」
食品加工技術 25(2) 59-65 2005年
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